„Je zásadní, aby provoz pavilonu fungoval na dennodenní bázi a student v rámci praxí vstupoval do reálné potravinářské výroby,” říká ředitel Potravinářského pavilonu.

  • Domů
  • Výzkumy na fakultě
  • „Je zásadní, aby provoz pavilonu fungoval na dennodenní bázi a student v rámci praxí vstupoval do reálné potravinářské výroby,” říká ředitel Potravinářského pavilonu.
blank

Oficiální otevření Potravinářského pavilonu FAPPZ v areálu ČZU se blíží, několik provozů bude spuštěno v základním režimu již na začátku léta, další se postupně připojí. Jak výstavba pavilonu probíhala, co všechno si v něm studenti vyzkouší i jaké jméno dostal nový brand, nám v rozhovoru sdělil jeho ředitel Ing. David Farský.

Celý článek na https://zivauni.cz/je-zasadni-aby-provoz-pavilonu-fungoval-na-dennodenni-bazi-a-student-v-ramci-praxi-vstupoval-do-realne-potravinarske-vyroby-rika-reditel-potravinarskeho-pavilonu/

Napsat poznámku

Košík
Poznámka:Ještě jste nevyplnili adresu.

Žádné produkty v košíku.

cs_CZCzech
Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat. Zobrazit více
Souhlasím